Memang Sexy Giler

Memang Sexy Giler
Jennifer Lawrence wanita paling seksi FHM
Nampaknya Jennifer Lawrence memang sangat beruntung tahun ini. Menang anugerah pelakon terbaik dan banyak tawaran muka depan majalah dan lakonan, kini beliau telah dinobatkan sebagai wanita paling seksi di dunia bagi majalah lelaki, FHM.

Pelakon berusia 22 taun itu, telah merampas gelaran yang pernah dimenangi pelakon Mila Kunis yang kini berada ditempat yang ke6. Penyanyi yang berimej kontroversi, Rihanna berada ditangga ke3 (mana mungkin FHM tidak senaraikan Rihanna yang "bijak" menarik perhatian)

Pergawati klip video Robin Thickle, Blurred Lines, Emily Ratajkowski berada ditangga ke4. Ini merupakan satu pencapaian bagi seorang wajah baru. Tuah sungguh Robin Thickle.

Gadis idaman ramai, Kaley Cuaco dari siri TV Big Bang Theory kini berada tingga ke5. Beyonce ditangga ke7 manakala teman wanita pelumba Formula 1, Lewis Halmilton Nicole Scherzinger berada ditangga ke9.

Apa sebenarnya defenci seksi bagi FHM? rambut blonde dan muda? kami takkan tahu sebenarnya tetapi boleh tanyakan kepada para penulis FHM.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan